HEUSSCHENCOPIER ONTWERPT AAN SILT; EEN DUURZAAM TOEKOMSTPERSPECTIEF VOOR GROEVEGEBIED

2021.03.01 | HeusschenCopier is sinds september 2019 nauw betrokken bij de gebiedsontwikkeling van het groevegebied Schinnen-Spaubeek tot Silt; een prikkelend toekomstperspectief met respect voor de natuur en met ruimte voor een nieuwe natuurbeleving voor uiteenlopende gebruikers. Wij staan aan de basis van het totaalconcept waarin de balans gevonden is tussen de ontwikkeling van natuurwaarden enerzijds en toeristisch-recreatieve medegebruik anderzijds. Wij ontwerpen aan landschap, buitenruimte en gebouwen en gaan daarbij nadrukkelijk de interactie aan met de landschappelijke context.

Het toekomstperspectief voor Silt is afgelopen weken gedeeld met de omgeving. In verschillende sessies zijn wij samen met onze opdrachtgevers Alexander van ‘t Goor en Christian van Daal in gesprek gegaan met betrokkenen uit de omgeving. Het initiatief kon daarbij rekenen op veel positieve reacties.

Bekijk hier het project op onze website. Kijk voor meer informatie op www.beleefsilt.nl

blank

Landschapskracht als leidraad voor integraal ontwerp aan mobiliteit

2023.09.07 | HeusschenCopier Landschapskracht ontwerpt aan infrastructuur en mobiliteit in de breedste zin van het woord: van het ontwerp van een civieltechnisch kunstwerk, het routeontwerp voor een fraaie verbindingsweg over één van ’s Limburgs plateaus tot een integraal, openbare ruimte ontwerp voor de kern van Broekhem.

[...]
blank

Wij zijn op zoek naar talent!

2023.07.20 | HeusschenCopier Landschapskracht is altijd op zoek naar talent. Wij bieden studenten de mogelijkheid hun ontwerpvaardigheden te ontwikkelen en te verbreden als onderdeel van een interdisciplinair team van landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen en architecten. Studenten dienen minimaal 4 maanden beschikbaar te zijn vanaf september/oktober 2023.

[...]
blank

Klimmen en dalen door ons Grenzeloos Bocageland

2023.07.19 | Vrijdag 14 juli vierden we de indiening van het Grenzeloos Bocageland als kandidatuur landschapspark met een fraaie fietstocht door ons prachtige landschap. Vergezeld door onze Belgische partners en gasten beleefden we per fiets het diverse, grenzeloze Bocageland.

[...]
blank

De magie van Landschapskracht toont zich in Toverland

2023.07.05 | Vrijdag 30 juni vierde Attractiepark Toverland op feestelijke wijze de opening van vier nieuwe attracties in het themagebied Avalon (geopend in 2018). Deze gelegenheid was voor HeusschenCopier reden om te kijken hoe het landschap van Avalon zich de afgelopen 5 jaar heeft ontwikkeld.

[...]
blank

Samen werken in het Grenzeloos Bocageland!

2023.05.26 | Woensdag 24 mei verzamelden zich in Sint-Martens-Voeren de vertegenwoordigers van zestigtal organisaties uit Nederland, Vlaanderen en Wallonië om hun steun te verklaren aan visie voor het Landschapspark Grenzeloos Bocageland.

[...]